Luciusmum
Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу
Зізнаюся чесно, раніше я не могла збагнути, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки здавався зайвим, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — для цього існують головні убори. Я обирала стильні моделі з гарним коміром, здавалося, що це стильно і сучасно.

Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, без парасольки, з улюбленим беретом, що зіпсувався. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. У той момент я з захопленням дивилася на перехожих, які просто натягнули капюшони й пішли собі далі.

Вже на ранок я активно моніторила сайт з капюшоном. Довго обирала серед різноманіття, поки не знайшла ту саму — зручну, теплу і несподівано стильну. Якби я знала, що вибір буде таким приємним, то зробила б це набагато раніше. Зверніть увагу, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які стануть чудовим придбанням.

Відтоді моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він виручає щодня і навіть від яскравого сонця. І я радію щодня, маючи такий затишний захист від негоди.